Dnes (19.7.2016) spouští Pivovar Zvíkov emisi dluhopisů na platformě Fundlift (více o Fundliftu níže) ve výši 3.000.000,- Kč. Jedná se o 4-letý dluhopis s úrokovou sazbou 6,5% p.a. (placeno pololetně) + 1% ročně placeno v pivu z Pivovaru Zvíkov! Prospekt k dluhopisu, emisní podmínky a veškeré další detaily naleznete zde (je třeba se zaregistrovat nejprve)

Pivovar Zvíkov je lokální minipivovar s řadou ocenění za své pivo , který provozuje tradiční zájezdní hostinec s ubytováním, restaurací vlastní pekárnou, a wellness areálem. Peníze z dluhopisu chce použít na zvýšení luxusu hotelových kapacit a souvisejícího rozšíření wellness služeb a gastro technologií v pivovaru. To přirozeně povede ke zvyšování obsazenosti hotelu a s tím spojeného růstu tržeb z restaurace a z prodeje vlastního piva.

Investice do Pivovaru Zvíkov nabízí příležitost podílet se na financování zavedeného a mnohokrát oceněného rodinného podniku v odvětví, které roste průměrně o 20 až 25 % ročně . Pivo ze Zvíkova je jedním z nejuznávanějších a nejvíce oceňovaných piv u nás. Prodej piva z minipivovarů neboli řemeslného piva zaznamenává na všech hlavních světových trzích i v České republice bezprecedentní růst přes stagnaci celkové spotřeby piva ve světě. Důvodem jsou kvalita, rozmanitost i měnící se sezónní nabídky piv, které návštěvníci jinde nenajdou. Tím dokáží minipivovary upoutat mileniály, ženy a další zákazníky, kteří nejsou typickými pivaři.

Myšlenka vydat dluhopisy na Fundliftu nás oslovila především proto, že se našimi věřiteli stanou konkrétní lidé, které, jak věříme, budeme v našem pivovaru pravidelně potkávat. I proto nabízíme našim investorům část protiplnění v pivě a doufáme, že ho u nás vypijí s námi“, říká Josef Valenta, spolumajitel Pivovaru Zvíkov.

Zvikov 

Fundlift

Co je Fundlift?

Fundlift je investment-crowdfundingová platforma. Efektivně propojuje investory a projekty, které mají ambice růst. Nadějným firmám poskytuje nový způsob, jak získat financování, napojení na investory a cenný marketingový kanál.

Umožňuje investice do společností prostřednictvím koupě konvertibilních investičních certifikátů nebo minibondů. Jednoduše umožňuje podpořit začínající firmy a finančně se podílet na jejich potenciálním úspěchu.

Investování na Fundliftu je regulovanou aktivitou na kapitálových trzích. Investice probíhají přímo prostřednictvím Roklen360, a.s., obchodníka s cennými papíry, a celý proces je regulován Českou národní bankou.

Zpět

Žejdlík vám nabízí

591 pivovarů

690 uživatelů

4808 hodnocení

3159 druhů piv